Windows 11

Windows 11

Vieritämme täällä Windows Update -sivun kohdalle, jota napsautamme napsauttamalla sitten Suorita vianmääritys. Jos Windowsin päivityksessä on ongelma ja saamme virheen 0x800f0831, tarkastelemme mahdollisia ratkaisuja, joita voimme suorittaa. Vaikka tietokoneesi olisi laitteistovaatimusten mukainen, Windows 11 -käyttöjärjestelmään ei ole pakko siirtyä. Voit tarkistaa sen menemällä kohtaan Asetukset (Windows-valikon hammaspyöräkuvake), valitsemalla kohdan Tietosuoja ja suojausja napsauttamalla kohtaa Näytä valinnaiset päivitykset. Microsoft asettaa kuitenkin joitakin melko tiukkoja vaatimuksia tietokoneellesi, jotta päivitys voidaan ylipäätään tehdä. Valitse Selaa…, selaa sitten sijaintiin, johon purit Dell-asennusohjelman tiedostot, ja etsi INF-tyypin tiedostoa.

  • Ilman ilmaista päivitystarjousta Suomessa Windows 10 Homen hinta on 135 euroa.
  • Päivitin win 10 parille vanhemmalle koneelle ja nyt ne toimivat sujuvasti.
  • Voit tehdä tämän helposti painamalla ‘A’ ja ‘CTRL’ samanaikaisesti.
  • Nortonin tietokanta on aina ajan tasalla, jolloin käyttäjän ei tarvitse huolehtia virustietokannan päivityksistä tai muista ylimääräisistä latauksista.
  • Valitsemalla kiinnitä aloitukseen saat haluamasi sovelluksen käynnistysvalikosta aloitusvalikkoon.

Kaikki päivitykset eivät suju helposti ja koska tämä on suuri ominaisuuspäivitys, voit odottaa kaikenlaisten asioiden menevän pieleen. Jotkut käyttäjät näkevät virheen 0x800f081e, johon olemme saaneet korjauksen. Muut virheet näkyvät edelleen, kun yhä useammat käyttäjät päivittävät. Jos saat virheen 0xc , siihen on myös korjaus.

Tarkista Asennusohjelman Asetukset

Windows Updateen tulee ilmoitus, jos laitteelle ei voi vielä asentaa viimeisintä ominaisuuspäivitystä. Näin yksinkertaista päivityskomennon antaminen on. Huomaa, että komento ei palauta mitään informaatiota ikkunaan.

Miksi Windows Kerää Rekisteriä?

Tällä hetkellä Windows 11 täytyy kuitenkin ladata erikseen Microsoftin sivuilta, mutta se ei enään vaadi Microsoft Insider jäsenyyttä, vaan sen voi vapaasti ladata. Seuraavaksi täytyy löytää oikea asetus, joka on emolevystä riippuen piilotettu eri valikkojen alle ja siitä käytetään monia eri nimiä, joka voi hankaloittaa löytämista. Tämän takia myöskään Windows 10 ei tajua että kyseinen ominaisuus luultavasti emolevyltä löytyy, joten se täytyy kytkeä itse manuaalisesti päälle. Ongelma johtuukin siitä, että TPM-ominaisuus on suurimmassa osassa emolevyjä kytketty pois päältä, koska sille ei ole ennen ollut tarvetta tavallisten käyttäjien osalta. Vaatimus synnyttää pelkoja isoveliyhteiskunnasta, jossa kamerat ovat kaikkialla.

Katsotaanpa kuitenkin mitä voiota tämä tilanne. Mutta koska emme voi käynnistää tietokonetta tekemään tätä Windows Update -sovelluksesta, voimme käynnistää vikasietotilaan sen saavuttamiseksi. Elisa Turvapaketti on yhteensopiva uusimpien Windows-päivitysten kanssa — samoin kuin F-Securen omat ohjelmistot — ja kannattaa tarkistaa, että Elisa Turvapaketissa on päivitykset ajantasalla. Toki voi olla kyse myös siitä , että päivitys asentuu vain niille , joilla on käytössä Microsoftin hyväksymä virusskanneri. Itselläni on alkuperäinen F-Secure ja sillä Microsoftin päivitykset toimii. Jos et ole vielä saanut Windows 11 -päivitystä, voit myös tehdä paikallisen päivityksen itse käyttämällä Windows 11 -asennusmediaa. Tarvitset tätä tarkoitusta varten tyhjän USB-muistitikun (vähintään 8 Gt).

Автор публикации

не в сети 8 месяцев

Вишнева Діана

Комментарии: 0Публикации: 42Регистрация: 12-05-2016
У нас ще багато нерозказаних історій про Ямпіль та ямпільчан. Але без вашої підтримки ми не зможемо розповісти їх.

Коментарі

Надіслати

Оголошення

Авторизация
*
*
Регистрация
*
*
*
Пароль не введен
*
Генерация пароля